TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fiq të thatë me qumësht përgatitja dhe efektet e tij

Medial - 15.04.2019

Kjo kurë e vjetër natyrale e përdorur prej shekujsh është ajo e fiqve të thatë dhe qumështit. Ky trajtim vlerësohet për gjithë shëndetin e organizmit ndërsa garanton tretjen e mirë.

Fiq të thatë me qumësht – Si t’i përdorni për shëndetin e organizmit

Mapo - 15.04.2019

Kjo kurë e vjetër natyrale e përdorur prej shekujsh është ajo e fiqve të thatë dhe qumështit. Ky trajtim vlerësohet për gjithë shëndetin e organizmit ndërsa garanton tretjen e mirë.