TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prindërit detyrojnë fëmijë të lypë, arrestohen

Telegrafi - 07.12.2018

Policia e Kosovës ka arrestuar burrë dhe grua në Mitrovicë pasi që të njëjtin e kanë detyruar fëmijën e tyre të mitur që të dalë të kërkojë lëmoshë. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Bislim Bajgora” ku ...

Prindërit detyrojnë fëmijë të lypë, arrestohen

Botasot - 07.12.2018

Policia e Kosovës ka arrestuar burrë dhe grua në Mitrovicë pasi që të njëjtin e kanë detyruar fëmijën e tyre të mitur që të dalë të kërkojë lëmoshë. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Bislim Bajgora” ku ...

Detyroi fëmijët të kërkojnë lëmoshë, arrestohet një grua në Pejë

Koha.net - 06.12.2018

Në Pejë është arrestuar një grua e komunitetit egjiptian me dyshimin se ka detyruar dy fëmijët e saj të mitur të kërkojnë lëmoshë, bën të ditur Policia e Kosovës.

Detyron fëmijët të kërkojnë lëmoshë, arrestohet një grua në Pejë

Botasot - 06.12.2018

Policia e Kosovës ka arrestuar në Pejë të dyshuarën e komunitetit egjiptian pasi që e njëjta ka braktisur fëmijët e saj. Sipas Policisë dy fëmijët e moshës ë mitur janë gjetur në rrugë duke kërkuar ...

Gjenden dy fëmijë duke kërkuar lëmoshë në Pejë, arrestohet nëna e tyre

Telegrafi - 06.12.2018

Policia ka arrestuar një egjiptiane në Pejë, pasi e njëjta sipas policisë ka kryer veprën penale keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës. Sipas njoftimit të policisë, dy fëmijët e saj të moshës së mitur ...