TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Prova 100% që alienët po fshihen në Hënë, e NASA po i fsheh provat”

Lajmi.net - 15.04.2019

Gjuetarët e alienëve besojnë se kanë parë një objekt të pa identifikuar duke u larguar nga sipërfaqja e Hënës, të cilën po e konsiderojnë se është provë 100% që jashtëtokësorët po e përdorin ...

“Prova 100% që alienët po fshihen në Hënë dhe NASA po i fsheh provat”

Gazeta Express - 15.04.2019

Gjuetarët e alienëve besojnë që kanë parë një UFO duke u larguar nga sipërfaqja e Hënës dhe që është provë 100% që jashtëtokësorët po e përdorin satelitin natyral të Tokës si një bazë të tyren.

“Prova 100% që alienët po fshihen në Hënë, e NASA po i fsheh provat”

Gazeta Express - 16.04.2019

Gjuetarët e alienëve besojnë se kanë parë një objekt të pa identifikuar duke u larguar nga sipërfaqja e Hënës, të cilën po e konsiderojnë se është provë 100% që jashtëtokësorët po e përdorin ...