TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministri Berisha dhe ambasadori kanadez flasin për transformimin e FSK-së

Telegrafi - 07.12.2018

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, takoi sot ambasadorin fuqiplotë të Kanadasë në Prishtinë, Daniel Maksymiuk, me të cilin bisedoi për transforimin e FSK-së në Ushtri të ...

Bytyqi me ambasadorin kanadez bisedojnë për zhvillimet në arsim

Botasot - 07.12.2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, priti ambasadorin e Kanadasë në Kroaci, njëherësh ambasador jorezident në Kosovë, Daniel Maksymiuk, me të cilin bisedoi për zhvillimet ...

Investitorët kanadez të interesuar për sektorin mineral të Kosovës

Telegrafi - 07.12.2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, priti në takim ambasadorin e Kanadasë jo-rezident në Kosovë, DanielMaksymiuk, që diskutuan për thellimin e bashkëpunimit dhe për zhvillimet në vend.

Bytyqi takon ambasadorin jorezident Maksymiuk, flasin për bashkëpunim në fushën e arsimit

Telegrafi - 07.12.2018

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyqi ka pritur sot në takim ambasadorin jorezident në Kosovë, Daniel Maksymiuk. Gjatë këtij takimi është biseduar për zhvillimet në arsim, prioritetet dhe mundësitë e ...

Bytyqi dhe ambasadori kanadez bisedojnë për zhvillimet në arsim

Telegrafi - 07.12.2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, priti ambasadorin e Kanadasë në Kroaci, njëherësh ambasador jo-rezident në Kosovë, Daniel Maksymiuk, me të cilin bisedoi për zhvillimet ...

MTI do të jetë avokate e bizneseve kanadeze që investojnë në Kosovë

Koha.net - 07.12.2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, priti sot ambasadorin e Kanadasë jo-rezident në Kosovë, DanielMaksymiuk, me ç’ rast diskutuan për thellimin e bashkëpunimit dhe për zhvillimet në ...

Ministri i Arsimit takon ambasadorin e Kanadasë në Kroaci – flasin për reformat në arsim

Lajmi.net - 07.12.2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka pritur në takim ambasadorin e Kanadasë në Kroaci, Daniel Maksymiuk, me ç’rast kanë biseduar për zhvillimet në arsim dhe mundësitë e ...

Investitorët kanadez të interesuar për sektorin mineral të Kosovës

Botasot - 07.12.2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, priti në takim ambasadorin e Kanadasë jo-rezident në Kosovë, Daniel Maksymiuk, që diskutuan për thellimin e bashkëpunimit dhe për zhvillimet në vend.