TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fluksi i turistëve forcon pozitat e lekut

Botasot - 11.07.2019

Në mesin e muajit korrik, që shënon kulmin e sezonit turistik, dhe fluksin e shtuar të vizitorëve dhe turistëve të huaj, është karakteristikë forcimi i pozitave të monedhës vendase Lek në këmbim me ...

Banka e Shqipërisë: Fluksi i turistëve forcon pozitat e lekut

BalkanWeb - 12.07.2019

Në mesin e muajit korrik, që shënon kulmin e sezonit turistik, dhe fluksin e shtuar të vizitorëve dhe turistëve të huaj, është karakteristikë forcimi i pozitave të monedhës vendase Lek në këmbim me ...

Fluksi i turistëve forcon pozitat e lekut

Medial - 12.07.2019

Në mesin e muajit korrik, që shënon kulmin e sezonit turistik, dhe fluksin e shtuar të vizitorëve dhe turistëve të huaj, është karakteristikë forcimi i pozitave të monedhës vendase Lek në këmbim me ...

Banka e Shqipërisë: Fluksi i turistëve forcon pozitat e lekut

Durres Lajm - 12.07.2019

Në mesin e muajit korrik, që shënon kulmin e sezonit turistik, dhe fluksin e shtuar të vizitorëve dhe turistëve të huaj, është karakteristikë forcimi i pozitave të monedhës vendase Lek në këmbim me ...