TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VMRO-DPMNE-ja zgjodhi Komitetin e ri Ekzekutiv

Alsat - 12.01.2018

VMRO-DPMNE-ja zgjodhi Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë. Igor Janushev, ish drejtor i NTP-së do të jetë sekretar gjeneral i partisë. Nënkryetar do të jenë Aleksandër Nikollovski, kryetari i ...

Jançev: VMRO me forca dhe ide të reja do të rivendosë demokracinë dhe prosperitetin

Flaka - 12.01.2018

VMRO-DPMNE hyn në forca dhe ide të reja në veprim dhe përpjekje për të rikthyer demokracinë dhe prosperitetin e Maqedonisë, tha kryetari i komunës së Kavadarit Mitko Jançev pasi sonte u zgjodh ...

Mickovski: Anëtarët e rinj të KQ janë individë të motivuar fuqishëm

Flaka - 12.01.2018

Udhëheqësi i VMRO-DPMNE-së, pas zgjedhjes së Komitetit Qendror të partisë, në të cilën u zgjodhën anëtarët e rinj të Komitetit Ekzekutiv, tha se të zgjedhurit e rinj do t’i jepnin vlerë shtesë ...

« Kreu i ri i VMRO-së » Janushev sekretar gjeneral, Misajlovski, Jancev e Nikolovski nënkryetar, Miloshoski e Dimovs..

Zhurnal - 12.01.2018

Kreu i ri i VMRO-së Janushev sekretar gjeneral, Misajlovski, Jancev e Nikolovski nënkryetar, Miloshoski e Dimovski jashtë liste Shkup, 12 janar - Igor Janushev ish drejtor i ndërmarjes publike për ...

Zgjidhen nënkyretarët dhe sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE-së

Flaka - 12.01.2018

Në selinë qendrore të VMRO-DPMNE, sonte u zgjodh Komitetei i ri Ekzekutiv i partisë. Për sekretarë të ri gjeneral me vendim të Komitetit Qendorë është emëruar Igor Janushev, i cili para do kohe ishte ...

Kreu i ri i VMRO-së Janushev sekretar gjeneral, Misajlovski, Jancev e Nikolovski nënkryetar, Miloshoski e Dimovski ...

Lajm - 12.01.2018

Igor Janushev ish drejtor i ndërmarjes publike për komunikacion është sekretari i ri gjeneral i VMRO-së ka vendosur kështu komiteti qendrorë i partisë, transmeton Zhurnal.mk Për nënkryetar të partisë ...

Misajllovski, Jançev dhe Nikolloski janë nënkryetarët e rinj të OBRM-PDUKM-së

Telegrafi - 12.01.2018

Në mbledhjen e sotme të Komitetit qendror të OBRM-PDUKM-së për nënkryetarë të partisë janë zgjedhur Vllado Misajllovski, Mitko Jançev dhe Aleksandar Nikolloski.

VMRO do zgjedh Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë

Alsat - 12.01.2018

VMRO-DPMNE-ja sonte do të zgjedhë Komitetin e ri Ek zekutiv të partisë. Anëtarët e ri të ekzekutivit partiak do të duhet të zgjidhen nga Komiteti Qendror.

VMRO-DPMNE do të zgjedhë anëtarë të rinj të Komitetit ekzekutiv

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - VMRO-DPMNE-ja sonte pritet të mbajë seancë të Komitetit qendror të partisë, në të cilën duhet të zgjidhen anëtarë të rinj të Komitetit ekzekutiv.

Dimovski dhe Milloshovski nuk kanë marrë ftesë për seancën e Komitetit Qendror të VMRO-së

Portalb - 12.01.2018

Një pjesë e funksionarëve partiak të VMRO-DPMNE-së që publikisht e kritikojnë procesin e zgjedhjes së liderit të ri partiak nuk janë ftuar në seancën e Komitetit Qendror të partisë.

Dimovski dhe Milloshovski jashta komitetit ekzekutiv të VMRO-së

Almakos - 12.01.2018

Para se sonte të mbahet komiteti qendror i VMRO-DPMNE-së ku do të zgjedhet komiteti i ri ekzekutiv, në të flitet se nuk do të ketë vend për funksionerët e lartë të deritanishëm të partisë, përfshirë ...

OBRM-PDUKM-ja do të zgjedh Komitetin Ekzekutiv, Dimovski dhe Milloshoski nuk janë ftuar

Telegrafi - 12.01.2018

OBRM-PDUKM sonte do të zgjedh Komitetin Ekzekutiv të partisë. Më herët Komiteti Qendror duhet të vendos kush do të anëtarësohet në atë ekzekutiv. Sipas paralajmërimeve, në Komitetin e ri Ekzekutiv ...

VMRO-DPMNE-ja zgjodhi Komitetin e ri Ekzekutiv

Almakos - 12.01.2018

12 Janar VMRO-DPMNE-ja zgjodhi Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë. Igor Janushev, ish drejtor i NTP-së do të jetë sekretar gjeneral i partisë. Nënkryetar do të jenë Aleksandër Nikollovski, kryetari ...

Ja kush janë nënkryetarët dhe sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE-së

Ina - 12.01.2018

Në mbledhjen e sotme të Komitetit qendror të VMRO-DPMNE-së për nënkryetarë të partisë janë zgjedhur Vllado Misajllovski, Mitko Jançev dhe Aleksandar Nikolloski.

VMRO do zgjedh Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë

Almakos - 12.01.2018

12 Janar VMRO-DPMNE-ja sonte do të zgjedhë Komitetin e ri Ek zekutiv të partisë. Anëtarët e ri të ekzekutivit partiak do të duhet të zgjidhen nga Komiteti Qendror.

Dyshja e VMRO mbetet me gishta në gojë!

Ina - 12.01.2018

Para se sonte të mbahet komiteti qendror i VMRO-DPMNE-së ku do të zgjedhet komiteti i ri ekzekutiv, në të flitet se nuk do të ketë vend për funksionerët e lartë të deritanishëm të partisë, përfshirë ...

VMRO-ja do të zgjedh Komitetin Ekzekutiv, Dimovski dhe Milloshoski nuk janë ftuar

Almakos - 12.01.2018

VMRO-DPME-ja sonte do të zgjedh Komitetin Ekzekutiv të partisë. Më herët Komiteti Qendror duhet të vendos kush do të anëtarësohet në atë ekzekutiv. Sipas paralajmërimeve, në Komitetin e ri Ekzekutiv ...

Ja kush janë nënkryetarët dhe sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE-s

Almakos - 12.01.2018

Në mbledhjen e sotme të Komitetit qendror të VMRO-DPMNE-së për nënkryetarë të partisë janë zgjedhur Vllado Misajllovski, Mitko Jançev dhe Aleksandar Nikolloski.

VMRO do zgjedh Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë

Lajm - 12.01.2018

VMRO-DPMNE-ja sonte do të zgjedhë Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë. Anëtarët e ri të ekzekutivit partiak do të duhet të zgjidhen nga Komiteti Qendror.

Dimovski dhe Milloshovski jashtë komitetit ekzekutiv të VMRO-së

Alb Portali - 12.01.2018

Loading... Para se sonte të mbahet komiteti qendror i VMRO-DPMNE-së ku do të zgjedhet komiteti i ri ekzekutiv, në të flitet se nuk do të ketë vend për funksionerët e lartë të deritanishëm të partisë, ...

VMRO do zgjedh Komitetin e ri Ekzekutiv të partisë

Flaka - 12.01.2018

VMRO-DPMNE-ja sonte do të zgjedhë Komitetin e ri Ek zekutiv të partisë. Anëtarët e ri të ekzekutivit partiak do të duhet të zgjidhen nga Komiteti Qendror.