TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Agjencive doganore iu 5-fishohet garancia bankare në 50 milionë lekë

Albeu.com - 07.12.2017

Qeveria ka vendosur të pesëfishojë garancinë bankare që duhet të depozitojnë të gjithë ata që funksionojnë si agjenci doganore . Këto të fundit janë hallka që vendoset mes biznesit dhe Doganave për ...

Diskutohet zbatimi i vendimeve për lirimet doganore për prodhuesit

Koha.net - 06.12.2017

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri, priti sot në takim përfaqësues nga Dogana e Kosovës për të diskutuar rreth zbatimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, për lirimet doganore për prodhuesit.

Nga 2 dhjetori, agjencive doganore iu 5-fishohet garancia bankare, zbatimi mbetet pezull

Durres Lajm - 07.12.2017

Qeveria ka vendosur të pesëfishojë garancinë bankare që duhet të depozitojnë të gjithë ata që funksionojnë si agjenci doganore. Këto të fundit janë hallka që vendoset mes biznesit dhe Doganave për ...

Monopolizimi i shërbimit doganor nga kompani private(video)

Respublica - 05.12.2017

Shërbimi doganor sot rrezikon të monopolizohet nga kompani të fuqishme me mbështetjen e qeverisë, sipas një marrëveshjeje të heshtur që ka nisur dy vite më parë.