TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministrja Ziviq pret në takim kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj

Telegrafi - 16.05.2019

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e ...

Komuna e Malishevës paguan shpenzimet e varrimit për qytetarët

Botasot - 15.05.2019

Kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Malishevë, Mulla Xhevat Kryeziu, nënshkruan marrëveshjen për mbulimin e shpenzimeve për shërbimin e ...

MBPZHR do të vazhdojë mbështetjen për Komunën e Malishevës

Botasot - 16.05.2019

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi sot me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në ...

Komuna e Malishevës mbulon shpenzimet e varrimit të qytetarëve të vet

Koha.net - 15.05.2019

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Malishevë, Xhevat Kryeziu, nënshkruan marrëveshjen për mbulimin e shpenzimeve për shërbimin e varrimit ...

Premtohet mbështetje për fermerët e Malishevës

Koha.net - 16.05.2019

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, ka premtuar mbështetje për fermerët dhe kultivuesit e kësaj komune.

Komuna e Malishevës do t’i mbulojë shpenzimet e varrimit për qytetarët e saj

Telegrafi - 15.05.2019

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, si dhe kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Malishevë, Mulla Xhevat Kryeziu, kanë nënshkruar marrëveshjen për mbulimin e shpenzimeve për ...