TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Memorandum bashkëpunimi për dixhitalizimin e muzeve në Berat dhe Korçë

BalkanWeb - 19.05.2017

Një memorandum mirëkuptimi midis Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për projektin e dixhitalizimit të muzeve Onufri – Berat dhe Muzeut të Artit Mesjetar në Korçë u ...

Dita Ndërkombëtare: Del nga bodrumi i Muzeut kryqi 250-vjeçar

Mapo - 19.05.2017

Nga fondi i Muzeut Historik dalin në dritë objekte të reja prej ari dhe argjendi, të cilat janë punuar nga argjendarët vendës, që i përkasin shek. XVII-XVIII, që ishin të ndaluar për 50 vjet si ...

Muzetë në Berat dhe Korçë, memorandum bashkëpunimi për dixhitalizimin

SOT - 20.05.2017

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës u nënshkrua Memorandum Mirëkuptimi midis Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për projektin e dixhitalizimit të muzeve Onufri ...

Muzeu Historik Kombëtar nxjerr në dritë “Thesare të argjendarëve vendas”

BalkanWeb - 19.05.2017

Për të katërtin vit radhazi, Muzeu Historik Kombëtar përfshihet në një aktivitet shumë dimensional nën titullin “Dita Ndërkombëtare e Muzeve”. Muzeu Kombëtar e ka kthyer në traditë tashmë, që në ...