TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjakovë, 18 vjet burgim për vrasjen e Arlind Hanës

Botasot - 15.05.2019

I akuzuari Esat Bajrami është shpallur fajtor për dy veprat penale – atë të vrasjes dhe për armëmbajtje pa leje. Gjykata e Gjakovës e ka dënuar Bajramin me 18 vjet burgim.

18 vjet burgim për vrasjen e 2017-s në një qebaptore në Gjakovë

Koha.net - 15.05.2019

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 18 vjet burgim të akuzuarin E.B. për vrasjen e kryer më 1 nëntor të vitit 2017 në një qebaptore në Gjakovë. E.B.

Dënohet me 18 vjet burg për vrasje dhe armëbajtje pa leje

Telegrafi - 15.05.2019

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 18 vjet heqje lirie të akuzuarin E.B. për veprën penale vrasje dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

Gjakovë, kreu vrasjen në qebaptore, dënohet me 18 vjet burgim

Gazeta Express - 15.05.2019

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 18 vjet heqje lirie të akuzuarin E.B. për veprën penale vrasje dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve Në dënim do të ...

Kreu vrasjen në qebaptore, dënohet me 18 vjet burg

Botasot - 15.05.2019

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 18 vjet heqje lirie të akuzuarin E.B. për veprën penale vrasje dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

Dënohet me 18 vjet burg një person në Gjakovë

Zeri - 15.05.2019

Departamenti për krime të rënda në Gjykatën Themelore në Gjakovë, ka shpallur vendimin për dënim ndaj të akuzuarit për vrasje, mbajtje në pronësi dhe posedim të paautorizuar të armëve, përcjell ...

Tetëmbëdhjetë vite burg për vrasje dhe armbajtje pa leje

Kosova Live - 15.05.2019

Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykim dënues kundër të akuzuarit E.B. për veprën penale, “Vrasja” nga neni 178 dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose ...