TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

28 qendra shëndetësore dhe 18 postacione autoambulancash në dispozicion të pushuesve

ABC News - 12.07.2019

Gjatë sezonit turistik, të paktën 28 qendra shëndetësore verore dhe 18 postacione autoambulancash janë hapur në të gjithë vendin. Manastirliu inspektoi qendrën shëndetësore në Shëngjin.

Manastirliu në Shëngjin: Do të marrim masa për sezonin turistik

BalkanWeb - 12.07.2019

SHENGJIN Mbi 9600 pushues kanë marrë shërbim në qendrat shëndetësore verore nga veriu në jug të vendit, që me hapjen e tyre për sezonin turistik. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta ...

Pas jugut fillon dezinsektimi në Shëngjin

RTSH - 12.07.2019

Pas përfundimit të fazës së parë të dezinsketimit në zonat më problematike në Divjakë, Darëzesë, Seman, etj ku edhe ankesat e pushuesve ishin agravuar së tepërmi për shkak të vonesa, procesi po vijon ...

Manastirliu në Shëngjin: Do të marrim masa për sezonin turistik

Durres Lajm - 12.07.2019

Mbi 9600 pushues kanë marrë shërbim në qendrat shëndetësore verore nga veriu në jug të vendit, që me hapjen e tyre për sezonin turistik. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta ...