TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qytetarët në Malishevë dorëzojnë peticion kundër gurthyesve

Botasot - 07.12.2018

Kuvendi Komunal i Malishevës në mbledhjen e 5 dhjetorit ka diskutuar për peticionin e banorëve të fshatrave Astrazup dhe Kërvasari kundër ndotjes nga gurëthyesit dhe rrezikut që këto biznese po ...

Komuna e Malishevës i kërkon MMPH-së që të obligojë gurëthyesit t’i zbatojnë kriteret e punës

Koha.net - 05.12.2018

Komuna e Malishevës kërkon nga Ministria e Mjedisit dhe Komisioni për Minerale dhe Miniera që të obligojë gurëthyesit t’i zbatojnë kriteret e punës sipas ligjit në fuqi.