TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nesër shpallet fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, Zaev dhe Cipras kandidatë

Alsat - 10.10.2019

Gjatë ditës së nesërme komiteti i Çmimit Nobel në Oslo do të shpall fituesin e Çmimit Nobel për Paqe për vitin 2019. Të nominuar janë 301 emra, prej tyre 223 individi dhe 78 organizata.

Nesër shpallet fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, Zaev dhe Cipras kandidatë

Flaka - 10.10.2019

Gjatë ditës së nesërme komiteti i Çmimit Nobel në Oslo do të shpall fituesin e Çmimit Nobel për Paqe për vitin 2019. Të nominuar janë 301 emra, prej tyre 223 individi dhe 78 organizata.

Nesër shpallet fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, Zaev dhe Cipras kandidatë

Tetova Sot - 10.10.2019

Gjatë ditës së nesërme komiteti i Çmimit Nobel në Oslo do të shpall fituesin e Çmimit Nobel për Paqe për vitin 2019. Të nominuar janë 301 emra, prej tyre 223 individi dhe 78 organizata.

Nesër shpallet fituesi i Çmimit Nobel për Paqe, Zaev dhe Cipras kandidatë

Gazeta Express - 11.10.2019

Gjatë ditës së nesërme komiteti i Çmimit Nobel në Oslo do të shpall fituesin e Çmimit Nobel për Paqe për vitin 2019. Të nominuar janë 301 emra, prej tyre 223 individi dhe 78 organizata.