TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Instituti Pashko dhe Mapo: Ja njerëzit më të pasur në Shqipëri

Mapo - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri (Dokument)

Lajmi.net - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Kush janë njerëzit më të pasur në Shqipëri

Koha.net - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri (Dokument)

Zeri - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

EMRAT/ Njihuni me 10 personat më të pasur në Shqipëri

Java News - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

EMRAT/ Kush janë njerëzit më të pasur të Shqipërisë, një grua dhe një deputet në listë

BalkanWeb - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

EMRAT/ Del lista, këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri

Durres Lajm - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Këta janë njerëzit më të pasur të Shqipërisë

SOT - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Lista e njerëzve më të pasur në Shqipëri

Almakos - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Lista e njerëzve më të pasur në Shqipëri

Alb Portali - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Del lista, këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri

Botasot - 13.09.2017

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI) dhe Botimet Mapo, publikuan studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.