TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Roma dhe Benfica do të takohet për Bruno Peres

Telegrafi - 13.01.2018

Raportohet se Roma ka dërguar njerëzit e tyre drejt Portugalisë për të negociuar me Benfican për Bruno Peres. Klubi portugez është favorit para Galatasaray dhe marrëveshja mund të mbyllet gjatë javës.

Roma dhe Benfica do të takohet për Bruno Peres

Almakos - 13.01.2018

Raportohet se Roma ka dërguar njerëzit e tyre drejt Portugalisë për të negociuar me Benfican për Bruno Peres. Klubi portugez është favorit para Galatasaray dhe marrëveshja mund të mbyllet gjatë javës.