TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Angjushev: Në dy deri te vitet e ardhshme 350 megavat të reja nga burimet ripërtëritëse

Tetova Sot - 16.05.2019

Kemi bërë model të shkëlqyer që do të shkaktojë zhvillim të burimeve ripërtëritëse të energjisë (BRE) dhe nuk do të ndikojë në çmimin përfundimtar që do ta paguajnë konsumatorët e energjisë elektrike.

Angjushev: Në dy deri te vitet e ardhshme 350 megavat të reja nga burimet ripërtëritëse

Flaka - 16.05.2019

Kemi bërë model të shkëlqyer që do të shkaktojë zhvillim të burimeve ripërtëritëse të energjisë (BRE) dhe nuk do të ndikojë në çmimin përfundimtar që do ta paguajnë konsumatorët e energjisë elektrike.