TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përmbarimi kërkon heqjen e çadrës së Cirkut, artistët protestojnë, Kumbaro hesht

SOT - 21.04.2017

Përmbarimi kërkon heqjen e çadrës së Cirkut Kombëtar, artistët protestojnë ndërsa Ministria e Kulturës me në krye ministren Kumbaro hesht. Kjo është situata që ndodhet Cirku Kombëtar, i cili po ...

Cirku Kombëtar rrezikon të mbyllet

RTSH - 21.04.2017

Nëse çështja gjyqësore mes pronarit dhe cirkut shqiptar nuk merr një zgjidhje Deus ex machina, kryeqyteti shqiptar mund të gdhihet shpejt pa një cirk.

Cirku në prag mbylljeje

Respublica - 21.04.2017

Cirku i Tiranës, i vetmi në Shqipërië mund të gjendet shumë shpejt pa një mjedis ku të mund të ushtrojë aktivitetin e vet. Një çështje gjyqësore mes pronarit të tokës dhe cirkut shqiptar ka mbërritur ...