TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në pushime me kredi

Evropaelire - 11.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Anketa e KE: Shumica e shqiptarëve s’përballojnë as një jave pushime

BalkanWeb - 10.07.2019

Shqiptarët me të ardhura të ulëta mesa duket e kanë harruar se çdo të thotë pushime. Sipas anketës së cilësisë së jetës, rezulton se 81% e shqiptarëve nuk përballojnë dot as një javw pushime larg ...

LDK e LVV: Mocioni për rrëzimin e Qeverisë mund të ngrihet edhe në pushim

Zeri - 10.07.2019

Deputetët e Kuvendit të Kosovës pritet që shumë shpejt të shkojnë në pushimin e verës. Ndonëse me Rregulloren e Punës parashihet që një gjë e tillë të ndodhë më 1 gusht, ditëve të fundit ka pasur ...

Haliti: Nëse ka marrëveshje mund të shkohet më herët në pushim

Zeri - 10.07.2019

Deputetët e Kuvendit të Kosovës pritet që shumë shpejt të shkojnë në pushimin e verës. Ndonëse me Rregulloren e Punës parashihet që një gjë e tillë të ndodhë më 1 gusht, ditëve të fundit ka pasur ...

Në pamundësi për të kursyer, kosovarët marrin kredi për pushime verore

Telegrafi - 11.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Në pushime me kredi

Botasot - 11.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Në pushime me kredi

Lajmi.net - 11.07.2019

Disa nga këto institucione financiare në ueb-faqet e tyre zyrtare apo edhe përmes reklamave, kanë paraqitur këtë lloji produkti për pushime, por në disa banka quhet edhe “ kredi e shpejtë” ose “ ...

Në pushime me kredi

Zeri - 11.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Në pushime me kredi

Koha.net - 11.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Me kredi shkojnë në pushime

Ina - 12.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Sa kosovarë kanë marrë kredi për të shkuar në deti sivjet?

Gazeta Express - 12.07.2019

Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për pushime.

Sa kosovarë kanë marrë kredi për të shkuar në deti sivjet?

Tetova Sot - 12.07.2019

Shumë kosovarë kanë marrë kredi për të shkuar në deti sivjet. Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ...

Sa kosovarë kanë marrë kredi për të shkuar në deti sivjet?

Zhurnal - 12.07.2019

Prishtinë, 12 korrik – Zhurnal.mk – Ngjashëm me vitet e kaluara, edhe sivjet gjatë muajve të verës, bankat komerciale dhe institucionet mikrofinaciare që operojnë në Kosovë, ofrojnë kredi për ...