TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Infermieret kërkojnë të paguhen sipas orëve në kujdestari, e jo për turn të natës (VIDEO)

Almakos - 16.04.2018

Unioni i shoqatës së infermiereve kërkojnë që turni i natës të paguhet sipas orëve për kujdestari, e jo për turn të natës, siç parashikon neni 2016 nga Ligji për mbrojtje shëndetësore.

Infermierët nuk pranojnë “lëmoshën” e Ministrisë

Almakos - 16.04.2018

16 April 2018 / 15:45 Unioni i infermierëve të Maqedonisë nuk e pranon rritjen e pagesës së kontributit të tyre gjatë orëve të natës, për vetëm 80 denarë.

Maqedoni, infermieret do të marrim dyfish më shumë kompensim për ndërrimin e natës

Portalb - 16.04.2018

Sindikata e Qendrës Klinike e ka përshkruar aneks marrëveshjen dhe e ka pranuar ofertën e Ministrisë së Shëndetësisë për rritjen e kompensimit për punë gjatë natës të infermiereve, nga koeficienti i ...

Konkurs për infermieren më të suksesshme dhe më njerëzore në Maqedoni

Telegrafi - 16.04.2018

Bashkimi i shoqatave të udhëhequra nga Shoqata e infermiereve, teknikeve dhe akushereve (SHITA) – Për Ne, me rastin e “Javës ndërkombëtare të infermiereve” (5-12 maj), ka shpallur konkurs për ...

Infermierët nuk pranojnë “lëmoshën” e Ministrisë

Alsat - 16.04.2018

Unioni i infermierëve të Maqedonisë nuk e pranon rritjen e pagesës së kontributit të tyre gjatë orëve të natës, për vetëm 80 denarë. Sipas tyre një gjë e tillë është qesharake dhe nënçmuese.