TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Këshilla: Ushqimet që luftojnë ftohjen dhe gripin

Mapo - 11.01.2019

Temperaturat e ulëta por edhe mungesa e rrezeve të diellit janë dy faktorët që ulin rezistencën dhe dobësojnë sistemin imunitar. Dietologët tregojnë ushqimet që luftojnë ftohjen dhe gripin, arrijnë ...

Moti i acartë/ Ja ushqimet që luftojnë ftohjen dhe gripin

Java News - 12.01.2019

Temperaturat e ulëta por edhe mungesa e rrezeve të diellit janë dy faktorët që ulin rezistencën dhe dobësojnë sistemin imunitar. Dietologët tregojnë ushqimet që luftojnë ftohjen dhe gripin, arrijnë ...

Njihuni me ushqimet që parandalojnë gripin

SOT - 12.01.2019

Temperaturat e ulëta por edhe mungesa e rrezeve të diellit janë dy faktorët që ulin rezistencën dhe dobësojnë sistemin imunitar. Dietologët tregojnë ushqimet që luftojnë ftohjen dhe gripin, arrijnë ...