TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nasim Haradinaj: Të prekësh në UÇK-në, jo vetëm që shkakton probleme, por edhe trazira

Botasot - 14.03.2019

Nasim Haradinaj nga OVL UÇK, ka thënë se Prokuroria Speciale po provokon trazira me fillimin e hetimit të listës së veteranëve. Haradinaj, në “Dossier D” në RTV Dukagjini ka thënë nuk mund të ketë ...

Prokuroria lëshoi urdhër-arrest pasi mungoi në seancë, flet i akuzuari në rastin “Veteranët”

Lajmi.net - 14.03.2019

Sot është mbajtur seanca e dytë fillestare në rastin “Veteranët” pas dështimit të asaj të parës. 10 të akuzuarit në këtë rast, duke përfshirë Agim Çekun, Rrustem Berishën e Shkumbin Demaliajn janë ...

Nasim Haradinaj për ‘veteranët e rrejshëm’: E kryqëzuan Blakajn, sot doli e vërteta

Botasot - 14.03.2019

Nasim Haradinaj nga OVL UÇK, ka thënë se pas zhurmës së madhe sot doli emri i vërtet i prokurorit që është marrë me listat e veteranëve. Haradinaj, në “Dossier D” në RTV Dukagjini ka thënë se ...

Gucati: E mirë ideja për me marrë Preshevën, por nuk e përkrahim shkëmbimin e territoreve

Lajmi.net - 14.03.2019

Kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati ka komentuar idenë e presidentit Hashim Thaçi për shkëmbim të territoreve. Gucati ka deklaruar se Organizata e Veteranëve është takuar me presidentin Thaçi dy herë.

10 të akuzuarit për “veteranët e rrejshëm” deklarohen të pafajshëm

Koha.net - 14.03.2019

Të pafajshëm janë deklaruar ish-anëtarët e Komisionit Verifikues të Statusit të Veteranit të UÇK-së, në shqyrtimin fillestar ku ata po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gucati paralajmëron destabilizim e protesta të dhunshme nëse ndalen pensionet

Botasot - 14.03.2019

Kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati, ka komentuar kërkesën e Prokurorisë Speciale që pagat për 19 mijë veteranë të pezullohen deri në vendim të Gjykatës.

Rasti “Veteranët”, Agim Çeku, Rrustem Berisha, Shkumbin Demalijaj dhe të tjerët deklarohen të pafajshëm

Almakos - 14.03.2019

Ish-kryeministri i Kosovës Agim Çeku, ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha, deputeti Shkumbin Demalijaj si dhe të akuzuarit e tjerë, janë deklaruar të pafajshëm se në cilësinë e anëtarëve të ...

10 të akuzuarit për fryrje të listave të veteranëve, deklarohen të pafajshëm

Lajmi.net - 14.03.2019

Po vazhdon seanca gjyqësore në rastin e veteranëve mashtrues, ku 10 të akuzuar për këtë rast po ballafaqohen me akuzat e ngritura nga Prokuroria Speciale.

Xhavit Jashari nuk paraqitet në gjykatë, zbardhet largimi i tij në Austri

Albeu.com - 14.03.2019

Mungesa e dy të akuzuarve ka bërë që trupi gjykues ta veçoj lëndën për dy të akuzuarit të cilët munguan në seancën e sotme në rastin e ‘fryrjes së listave të veteranëve të UÇK-së’.

Përfundon seanca, mësoni nëse u ndalën pensionet

Albeu.com - 14.03.2019

Ka përfunduar seanca për fyerjet e listave të veteranëve dhe vendimi për pezullimin e pensioneve pritet të merret nga Gjykata pas seancës, i cili do t’u shpërndahet palëve.

OVL e UÇK-së paralajmëron dhunë dhe protesta nëse ndalen pagat e 19 mijë veteranëve

Lajmi.net - 14.03.2019

Sot ka vazhduar seanca për rastin “Veteranëte rrjeshëm”, ku u kërkua nga prokuroria ndalja e pagave të 19 mijë veteranëve. Prokurori Special, Enver Krasniqi, ka paraqitur kërkesën e tij që të ...

Gjykata nuk shpalos pjesët konfidenciale në rastin e veteranëve të rrejshëm

Lajmi.net - 14.03.2019

Gjykata s’e miratoi kërkesën e mbrojtësve duke thënë se do të lexohet aktakuza e tërë, mirëpo shtojca e cila mban të dhëna konfidenciale për të akuzuarit do të jetë e mbyllur për publikun përfshirë ...

Veçohet procedura ndaj dy të akuzuarve për rastin e “veteranëve të rrejshëm”

Koha.net - 14.03.2019

Për të dytën herë sot do të tentohet të fillojë gjykimi për akuzat se mijëra njerëz kanë fituar jashtëligjshëm statusin e veteranit. Të akuzuar janë pjesa me e madhe e anëtarëve të komisionit ...

Arrijnë në Gjykatë Agim Çeku dhe Rrustem Berisha

Zeri - 14.03.2019

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së.

Prokuroria lëshoi urdhër-arrest pasi mungoi në seancë, flet i akuzuari në rastin “Veteranët”

Botasot - 14.03.2019

Sot është mbajtur seanca e dytë fillestare në rastin “Veteranët” pas dështimit të asaj të parës. 10 të akuzuarit në këtë rast, duke përfshirë Agim Çekun, Rrustem Berishën e Shkumbin Demaliajn janë ...

Gucati: E mirë ideja për me marrë Preshevën, por nuk e përkrahim shkëmbimin e territoreve

Botasot - 14.03.2019

Kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati duke folur në emisionin Frontal ka komentuar idenë e presidentit Hashim Thaçi për shkëmbim të territoreve. Gucati ka deklaruar se Organizata e Veteranëve është takuar ...

Gucati paralajmëron destabilizim e protesta të dhunshme nëse ndalen pensionet

Zeri - 14.03.2019

Kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati duke folur në T7 ka komentuar kërkesën e Prokurorisë Speciale që pagat për 19 mijë veteranë të pezullohen deri në vendim të Gjykatës, raporton Express.

Rasti “Veteranët”, të akuzuarit deklarohen të pafajshëm

Tetova Sot - 14.03.2019

Ish-kryeministri i Kosovës Agim Çeku, ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha, deputeti Shkumbin Demalijaj si dhe të akuzuarit e tjerë, janë deklaruar të pafajshëm se në cilësinë e anëtarëve të ...

Të akuzuarit për listat nuk pranojnë akuzat

Albeu.com - 14.03.2019

Po vazhdon seanca gjyqësore në rastin e veteranëve mashtrues, ku 10 të akuzuar për këtë rast po ballafaqohen me akuzat e ngritura nga Prokuroria Speciale .

Merret vendim për pensionet e 'veteranëve të rrejshëm'

Zeri - 14.03.2019

Ka përfunduar seanca për fyerjet e listave të veteranëve. Vendimi i gjykatës për masën e përkohshme për pezullimin e pensioneve të 19 mijë veteranëve do të vendoset jashtë seancës.

OVL e UÇK-së paralajmëron dhunë dhe protesta nëse ndalen pagat e 19 mijë veteranëve

Botasot - 14.03.2019

Sot ka vazhduar seanca për rastin “Veteranëte rrjeshëm”, ku u kërkua nga prokuroria ndalja e pagave të 19 mijë veteranëve. Prokurori Special, Enver Krasniqi, ka paraqitur kërkesën e tij që të ...

Arrijnë në Gjykatë Agim Çeku dhe Rrustem Berisha

Lajmi.net - 14.03.2019

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së.

Marrin pjesë në seancë Agim Çeku dhe Rrustem Berisha

Albeu.com - 14.03.2019

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së.

Prokuroria kërkon që veteranëve t’iu ndalen pagat derisa të përfundojë procesi gjyqësor

Botasot - 14.03.2019

Sot ka vazhduar seanca kundër të dyshuarve për fryrjeje Listave të Veteranëve. Në këtë seancë Prokurori Special, Enver Krasniqi, ka paraqitur kërkesën e tij që të pezullohet pagesa për 19 mijë ...

Arrijnë në Gjykatë Agim Çeku dhe Rrustem Berisha

Botasot - 14.03.2019

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së.

OVL-UÇK paralajmërojnë protesta nëse ju ndalen pagat 19 mijë personave

Zeri - 14.03.2019

Paralajmërimi i prokurorit të rastit të veteranëve të rrejshëm se do të bëhet kërkesë për pezullim të pagesave për 19 mijë veteran deri në përfundim të procesit gjyqësor ka alarmuar Organizatën e ...

Agim Çeku dhe Rrustem Berisha arrijnë në Gjykatë

Medial - 14.03.2019

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së.