TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Top Channel - 15.03.2019

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të Ballkanit Perëndimor.

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Botasot - 15.03.2019

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të Ballkanit Perëndimor.

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Medial - 15.03.2019

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të Ballkanit Perëndimor.