TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

DW - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

Shqipëri: Kufiri me Kosovën hapet sivjet në pranverë

DW - 11.01.2019

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama deklaroi në pritjen e trupit diplomatik: "Komunikim politik dhe të drejttpërdrejtë në rajon, në rradhë të parë me shqiptarët në Maqedoni, Mal të Zi dhe Serbi".

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim procedurash?

BalkanWeb - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

Kufiri Kosovë-Shqipëri hapet në pranverë, Serbia e sheh si kërcënim

Lajmi.net - 11.01.2019

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama paraqiti mbrëmjen e së enjtes (10.01)në një pritje për trupin diplomatik të akredituar në Tiranë hapat që Shqipëria po ndërmerr për të rritur atë që ai e quajti ...

Bashkim apo lehtësim procedurash? Heqja e kufirit Shqipëri-Kosovë dhe zemërimi në Serbi

Java News - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

Mësohet se kur do të hapet kufiri Kosovë-Shqipëri

Zeri - 12.01.2019

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama paraqiti mbrëmjen e së enjtes (10.01)në një pritje për trupin diplomatik të akredituar në Tiranë hapat që Shqipëria po ndërmerr për të rritur atë që ai e quajti ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

Lajmi.net - 13.01.2019

Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua ...

Shqipëri: Kufiri me Kosovën hapet sivjet në pranverë

Botasot - 12.01.2019

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama paraqiti mbrëmjen e së enjtes (10.01)në një pritje për trupin diplomatik të akredituar në Tiranë hapat që Shqipëria po ndërmerr për të rritur atë që ai e quajti ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

Botasot - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri, bashkim kombëtar apo lehtësim i procedurave

Koha.net - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

DW: Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

Almakos - 12.01.2019

Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua ...

DW: Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

Telegrafi - 12.01.2019

Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua ...

DW: Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim, apo lehtësim i procedurave?

Gazeta Tema - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

A do të sjell bashkim kombëtar heqja e kufirt Kosovë-Shqipëri?

Zeri - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.

Bashkim apo lehtësim i procedurave heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri?

Medial - 12.01.2019

Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?

Portalb - 12.01.2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale.