TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nafta e papërpunuar fillon javën me çmim gati të pandryshuar

Telegrafi - 15.04.2019

Marka ndërkombëtare e naftës së papërpunuar Brent ka filluar javën e tregtimit me një ulje të lehtë dhe aktualisht shitet me 71.49 dollarë për fuçi, ndërkohë që marka amerikane WTI shitet me 63.58 ...

Rusia, mund të ndërpresë marrëveshjen e naftës për të luftuar Shtetet e Bashkuara për pjesën e tregut

Botasot - 13.04.2019

Rusia dhe kompania OPEC mund të vendosin të rrisin prodhimin për të luftuar për pjesën e tregut me Shtetet e Bashkuara, por do të shohin uljen e çmimeve të naftës deri në 40 dollarë për fuçi, ...

Rusia, mund të ndërpresë marrëveshjen e naftës për të luftuar Shtetet e Bashkuara për pjesën e tregut

Tetova Sot - 13.04.2019

Rusia dhe kompania OPEC mund të vendosin të rrisin prodhimin për të luftuar për pjesën e tregut me Shtetet e Bashkuara, por do të shohin uljen e çmimeve të naftës deri në 40 dollarë për fuçi, ...