TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ish ministrija shqiptare: Maqedonia e Veriut të mos ndëshkohet për shkak të Shqipërinë

Flaka - 11.09.2019

Klajda Gjoshaj, ish Ministre e Integrimit të Shqipërisë, si e ftuar në televizionin tiranas Ora News, tha se Maqedonia, e cila vazhdon anëtarësimin në BE në një paketë me Shqipërinë, nuk duhet të ...

Gjosha: Maqedonia e Veriut të mos “dënohet” për shkak të Shqipërisë

Telegrafi - 11.09.2019

Ish-ministrja për integrime dhe ish-deputetja e Lëvizjes socialiste për integrim, Klajda Gjosha, deklaroi se dëshiron që Maqedonia e Veriut të mos “dënohet” për shkak të Shqipërisë për fillimin e ...

Gjosha: Maqedonia e Veriut të mos “dënohet” për shkak të Shqipërisë

Zhurnal - 11.09.2019

Tiranë, 11 shtator – Zhurnal.mk – Ish ministrja shqiptare për Integrime dhe ish deputete e Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI), Klajda Gjosha, deklaroi se dëshiron që Maqedonia e Veriut të mos ...

Gjosha: Maqedonia e Veriut të mos “dënohet” për shkak të Shqipërisë

Botasot - 11.09.2019

Ish-ministrja për integrime dhe ish-deputetja e Lëvizjes socialiste për integrim, Klajda Gjosha, deklaroi se dëshiron që Maqedonia e Veriut të mos “dënohet” për shkak të Shqipërisë për fillimin e ...