TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Premierë: Se kur e don nga Sienna (Video)

Flaka - 13.01.2018

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet, ajo sigurisht se ka një të ardhme të ndritur.

Premierë: Se kur e don nga Sienna (Video)

Zhurnal - 13.01.2018

Premierë: Se kur e don nga Sienna (Video) Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet, ajo sigurisht se ka ...