TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjykata e Apelit ka vendosur Çavkovi, Durlovski, Ilievski të mbeten në paraburgim

Zhurnal - 12.01.2018

Gjykata e Apelit ka vendosur Çavkovi, Durlovski, Ilievski të mbeten në paraburgim Shkup, 12 Janar - Gjykata e Apelit në Shkup sot pas seancave publike, solli vendim me të cilin i hodhi poshtë ankesat ...

Gjykata e Apelit vendosi: të dyshuarit për terrorin e 27-prillit ngelen në burg

Portalb - 12.01.2018

Pas shqyrtimit të ankesave për heqjen e zgjatjes së paraburgimit për të dyshuarit e ngjarjeve të 27-prillit në Kuvendin e Maqedonisë, Gjykata e Apelit në Shkup ka sjellë vendim që 11 të akuzuarit, ...

“27 Prilli”, Apeli i lë të gjithë në paraburgim

Alsat - 12.01.2018

Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së paraburgimit ose zëvendësimin ...

Prokuroria kërkon deputeti Vasilevski të qëndrojë në paraburgim

Almakos - 12.01.2018

Deputeti i VMRO- DPMNE-së Sasho Vasilevski, sot nuk u paraqit në seancën publike në Gjykatën e Apelit, ku duhej të bëhet shqyrtimi i ankesës për paraburgim.

Apelacioni vendosë për ankesën e Sasho Vasilevskit, ai nuk erdhi në seancë

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Deputeti Sasho Vasilevski, i cili është një nga të dyshuarit për ngjarjet në Kuvendin e Maqedonisë nga 27 prilli, sot nuk u paraqit në seancën publike në Gjykatën e ...

Në Gjykatën e Apelit do të mbahet seancë publike për ankesat e deputetit, Sasho Vasillevski

Portalb - 12.01.2018

Në Gjykatën e Apelit për sot në orën 12 e 30 është caktuar seancë publike ku do të diskutohet për ankesën e paraburgimit të vazhduar për deputetin, Sasho Vasillevski, njofton Portalb.mk.

Apeli vendosi për ankesat e të dyshuarve për terrorin e 27 prillit

Lajm - 12.01.2018

Gjykata e Apelit i hodhi poshtë ankesat e të akuzuarve në lidhje me ngjarjet e Parlamentit më 27 Prill të vitit 2017. Gjykata e Apelit i vërtetoi vendimet e Gjykatës Themelore në Shkup për Oliver ...

Apeli do të publikojë një pjesë të vendimeve për të arrestuarit nga 27 prilli

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Gjatë ditës pritet që Gjykata e Apelit në Shkup të publikojë një pjesë të vendimeve për ankimimet e të arrestuarve në ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e RM-së.

Apeli i rerfuzoi ankesat - njëmbëdhjetë të akuzuarit mbetet në paraburgim

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Gjykata e Apelit në Shkup i refuzoi si të pabaza ankesat për masat e shqiptuara paraburgim të njëmbëdhjetë personave të dyshuar për dhunën në Kuvend më 27 prill.

Gjykata e Apelit vendosi, Çavkov dhe dhjetë të akuzuarit tjerë mbeten në paraburgim

Telegrafi - 12.01.2018

Gjykata e Apelit në Shkup, pas mbajtjes së seancave publike dhe të mbyllura më datë 10.01.2018 dhe 11.01.2018, morri vendime me të cilët i refuzoi si të pabaza ankesat e të akuzuarve dhe i vërtetoi ...

Gjykata e Apelit do të publikojë vendimet për të akuzuarit e 27 prillit

Telegrafi - 12.01.2018

Gjatë ditës së sotme pritet që Gjykata e Apelacionit në Shkup të publikojë një pjesë të vendimeve për ankesat e të paraburgosurve, të dyshuar për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë.

Çavkovi, Durlovski, Ilievski do të mbeten në paraburgim

Flaka - 12.01.2018

Gjykata e Apelit në Shkup sot pas seancave publike, solli vendim me të cilin i hodhi poshtë ankesat e të akuzuarve në lidhje me ngjarjet e Parlamentit më 27 Prill të vitit 2017, transmeton Zhurnal.

“27 Prilli”, Apeli i lë të gjithë në paraburgim

Almakos - 12.01.2018

12 Janar Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së paraburgimit ose ...

Gjykata e Apelit sjell vendim: Çavkov, Durlovski, Ilievski mbeten në paraburgim

Almakos - 12.01.2018

Gjykata e Apelit në Shkup, pas mbajtjes së seancave publike dhe të mbyllura më datë 10.01.2018 dhe 11.01.2018, morri vendime me të cilët i refuzoi si të pabaza ankesat e të akuzuarve dhe i vërtetoi ...

“27 Prilli”, Apeli i lë të gjithë në paraburgim

Flaka - 12.01.2018

Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së paraburgimit ose zëvendësimin ...

Çavkov dhe grupi i huliganëve mbeten në paraburgim, vendosi Gjykata e Apelit

Ina - 12.01.2018

Gjykata e Apelit në Shkup, pas mbajtjes së seancave publike dhe të mbyllura më datë 10.01.2018 dhe 11.01.2018, morri vendime me të cilët i refuzoi si të pabaza ankesat e të akuzuarve dhe i vërtetoi ...

“27 prilli”, Apeli i lë të gjithë në paraburgim

Lajm - 12.01.2018

Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së paraburgimit ose zëvendësimin ...

27 Prilli, Apeli i Maqedonisë lë të gjithë të akuzuarit në paraburgim

Albeu.com - 12.01.2018

Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike në Maqedoni, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së paraburgimit ose ...

“27 Prilli”, Apeli i Maqedonisë lë të gjithë në paraburgim

Alb Portali - 12.01.2018

Loading... Ish drejtori i Byrosë për Siguri Publike në Maqedoni, Mitko Çavkov dhe operisti Igor Durlovski mbeten në Shutkë. Apeli hodhi poshtë ankesat e tyre dhe nuk pranoi anulimin e masës së ...