TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Programi “100 fshatrat”, objektivat dhe zonat që kanë përparësi

Java News - 13.01.2018

???????????????????????????????????? Qeveria lançoi programin “100 fshatra” që synon zbatimin e investimeve të përbashkëta strategjike nga katër ministri, (Bujqësia, Infrastruktura, Kultura e ...

Zhvillimi i agroturizmit, qeveria shqiptare ka gati paketën mbështetëse

LajmiFundit - 13.01.2018

Qeveria po përgatit një paketë mbështetje me synim një program 3- vjeçar, në të cilët të gjithë bizneset e agro –turizmit do të investojnë për tu zhvilluar.

Strategjia 3 vjeçare e qeverisë për zonat rurale, rrjet agroturizmi, inkubatorë dhe markata me produkte tradicionale në ...

SOT - 14.01.2018

Qeveria ka bërë gati një strategji 3 vjeçare për zhvillimin modern të zonave rurale në të gjithë vendin. Sipas dokumentit të publikuar në faqen e Këshillit të Ministrave, bëhet fjalë për një program ...

Agroturizmi, çfarë përmban paketa mbështetëse e qeverisë dhe si mund të përfitoni

Java News - 13.01.2018

Kryeministri Edi Rama në një drekë me sipërmarrës në biznesin e agro-turizmit u shpreh se, kush do të investojë në agro turizëm, do të ketë incentiva të ndryshme.

Qeveria në Lezhë, vendime për rrugët, agro-turizmin dhe Skënderbeun

Flaka - 12.01.2018

Banorët e Torovicës të pakënaqur me mungesën e rrugës, e pritën Kryeministrin me protesta. Pasi doli nga mbledhja e Qeverisë kryeministri Rama deklaroi përpara gazetarëve se rruga e Torovicës do të ...