TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Halil Kastrati dhe Komuna e Prizrenit ndërtojnë edhe 30 shtëpi në Prizren

Telegrafi - 15.05.2019

Hoxha dhe humanisti, Halil Kastrati, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit për ndërtimin e 30 shtëpive për familjet nevojtare.

Komuna e Prizrenit dhe "Jetimat e Ballkanit" marrëveshje për ndërtimin e 30 shtëpive për nevojtarë

Botasot - 15.05.2019

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, për ndërtimin e 30 shtëpive për familjet në nevojë, sipas ...

Komuna e Prizrenit lidh partneritet me Halil Kastratin – për ndërtimin e 30 shtëpive

Gazeta Express - 15.05.2019

Kryetari i Prizrenit nga Lëvizja Vetëvendosje, Mytaher Haskuka ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me themeluesin e shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit” Halil Kastratin.

Emërohet drejtori i ri i Arsimit në Prizren

Telegrafi - 15.05.2019

Në Komunën e Prizrenit është ndërruar drejtori i Arsimit. Drejtori i ri i emëruar është Gani Gërmizaj, i cili njësoj sikur ish-drejtori i Arsimit, Skender Susuri i përket partisë Nismës ...

Komuna e Prizrenit së bashku me ‘Jetimat e Ballkanit’ do t’i ndërtojnë 30 shtëpi

Telegrafi - 15.05.2019

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka së bashku me drejtuesin e shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastratin kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për ndërtimin e 30 shtëpive.

Ndërrohet drejtori i Arsimit në Prizren

Gazeta Express - 15.05.2019

Skender Susuri nuk do të jetë me në drejtor i Arsimit në Prizren. Kjo u bë e ditur në një konferencë të përbashkët media të kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskuka, dhe Susurit ku u tha se një gjë e ...

Komuna e Prizrenit lidh partneritet me Halil Kastratin – për ndërtimin e 30 shtëpive

Botasot - 15.05.2019

Kryetari i Prizrenit nga Lëvizja Vetëvendosje, Mytaher Haskuka ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me themeluesin e shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit” Halil Kastratin.

Ndërrohet drejtori i Arsimit në Prizren

Botasot - 15.05.2019

Skender Susuri nuk do të jetë me në drejtor i Arsimit në Prizren. Kjo u bë e ditur në një konferencë të përbashkët media të kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskuka, dhe Susurit ku u tha se një gjë e ...

Komuna e Prizrenit lidh partneritet me Halil Kastratin – për ndërtimin e 30 shtëpive

Zeri - 15.05.2019

Kryetari i Prizrenit nga Lëvizja Vetëvendosje, Mytaher Haskuka ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me themeluesin e shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit” Halil Kastratin.