TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ELEM premton bashkëpunim për paditë e parashtruara penale

Zhurnal - 13.02.2018

ELEM premton bashkëpunim për paditë e parashtruara penale Shkup, 13 shkurt - SHA Elektranat e Maqedonisë (ELEM) kumtoi se u vihet në dispozicion të gjitha institucioneve shtetërore në interes të ...

Padi penale kundër ELEM-it dhe drejtorëve të REK Manastir për ndotjen e mjedisit jetësor

Portalb - 13.02.2018

Sektori i Punëve të Brendshme Manastir ka dorëzuar padi penale kundër Elektranave të Maqedonisë (ELEM) dhe kundër ish drejtorëve dhe udhëheqësve aktual në REK Manastir për shkak të ndotjes së ajrit ...

Kallëzime ish drejtuesve të “TEC Manastir” dhe “ELEM”

Alsat - 13.02.2018

Sektori për Punë të Brendshme në Manastir ngriti akuza kundër disa drejtuesve të mëparshëm dhe të tanishëm në TEC Manastir dhe kundër SHA ELEM, nën dyshimin për kryerjen e veprës penale “ndotje e ...

Padi penale për SHA Elem për ndotje të mjedisit jetësor dhe të ajrit

Telegrafi - 13.02.2018

Sektori për Punë të Brendshme (SPB) ka ngritur padi penale kundër SHA Elem dhe kundër drejtorëve të mëhershëm dhe të tanishëm të KRE Manastiri, për shkak të ndotjes së ajrit dhe mjedisit.

Kallëzime ish drejtuesve të “TEC Manastir” dhe “ELEM”

Almakos - 13.02.2018

Sektori për Punë të Brendshme në Manastir ngriti akuza kundër disa drejtuesve të mëparshëm dhe të tanishëm në TEC Manastir dhe kundër SHA ELEM, nën dyshimin për kryerjen e veprës penale “ndotje e ...