TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dobësia në WhatsApp lejon hakerët të ndryshojnë bisedat

Botasot - 13.08.2019

Një nga karakteristikat e sigurisë që mbështet WhatsApp është kriptimi nga fundi në fund. Kjo do të thotë që mesazhet e dërguara dhe të marra përmes WhatsApp janë të koduara, që në teori do të thotë ...

WhatsApp “lejon” hakerët të ndryshojnë bisedat

Zhurnal - 13.08.2019

Një nga karakteristikat e sigurisë që mbështet WhatsApp është kriptimi nga fundi në fund. Kjo do të thotë që mesazhet e dërguara dhe të marra përmes WhatsApp janë të koduara, që në teori do të thotë ...

Dobësia në WhatsApp lejon hakerët të ndryshojnë bisedat

Flaka - 14.08.2019

Një nga karakteristikat e sigurisë që mbështet WhatsApp është kriptimi nga fundi në fund. Kjo do të thotë që mesazhet e dërguara dhe të marra përmes WhatsApp janë të koduara, që në teori do të thotë ...