TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Japonia u kërkon 300,000 personave të evakuohen

Evropaelire - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japoni, evakuohen 300 mijë njerëz për shkak të stuhisë

Telegrafi - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar që më shumë se 300 mijë njerëz të evakuohen nga shtëpitë e tyre në ishullin Shikoku dhe qindra fluturime u anuluan për shkak të stuhisë tropikale Kros që po i afrohet ...

Japoni, kërkohet evakuimi i 300.000 personave

Alsat - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japoni: Evakuohen 300.000 njerëz për shkak të stuhisë

Botasot - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar që më shumë se 300.000 njerëz të evakuohen nga shtëpitë e tyre në ishullin Shikoku dhe qindra fluturime u anuluan për shkak të stuhisë tropikale Kros që po i afrohet arkipelagut.

Japonia u kërkon 300,000 personave të evakuohen

Gazeta Express - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japoni: Evakuohen 300.000 njerëz për shkak të stuhisë

Tetova Sot - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar që më shumë se 300.000 njerëz të evakuohen nga shtëpitë e tyre në ishullin Shikoku dhe qindra fluturime u anuluan për shkak të stuhisë tropikale Kros që po i afrohet arkipelagut.

Japonia u kërkon 300,000 personave të evakuohen

Zeri - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japoni: Evakuohen 300.000 njerëz për shkak të stuhisë

Flaka - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar që më shumë se 300.000 njerëz të evakuohen nga shtëpitë e tyre në ishullin Shikoku dhe qindra fluturime u anuluan për shkak të stuhisë tropikale Kros që po i afrohet arkipelagut.

Stuhia/ Japonia u kërkon 300 000 personave të evakuohen

BalkanWeb - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japonia u kërkon 300,000 personave të evakuohen për shkak të stuhisë

Koha.net - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japonia u kërkon 300 000 personave të evakuohen

Lajmi.net - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre të mërkurën, derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që është ...

Japonia kërkon evakuimin e 300,000 personave

Gazeta Tema - 14.08.2019

Stuhisë tropikale Krosa, ka bërë që autoritetet japonezë të kërkojnë që rreth 300 000 persona të largohen nga shtëpitë e tyre dhe derisa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime.

Stuhi e fortë tropikale, Japonia thirrje për evakuim qindra mijëra banorëve

Durres Lajm - 14.08.2019

Japonia ka këshilluar më shumë se 300,000 persona që të largohen nga shtëpitë e tyre, ndërsa kompanitë ajrore kanë anuluar qindra fluturime, për shkak stuhisë tropikale Krosa, që ka nisur atë zonë.