TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Si aktivistët e të drejtave qytetare gjunjëzuan regjimin e RDGJ-së

DW - 09.10.2019

Më 9 tetor 1989, rreth 70 000 njerëz demonstruan në Lajpcig për më shumë liri dhe demokraci. Ndryshe nga parashikimet, forcat e sigurisë së RDGJ-së nuk ndërhynë.

Si aktivistët e të drejtave qytetare gjunjëzuan regjimin e RDGJ-së

Top Channel - 10.10.2019

Më 9 tetor 1989, rreth 70 000 njerëz demonstruan në Lajpcig për më shumë liri dhe demokraci. Ndryshe nga parashikimet, forcat e sigurisë së RDGJ-së nuk ndërhynë.

Si aktivistët e të drejtave qytetare gjunjëzuan regjimin e RDGJ-së

Botasot - 10.10.2019

Më 9 tetor 1989, rreth 70 000 njerëz demonstruan në Lajpcig për më shumë liri dhe demokraci. Ndryshe nga parashikimet, forcat e sigurisë së RDGJ-së nuk ndërhynë.