TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qafë-Thanë: Bllokohet qarkullimi i mjeteve të tonazhit të rëndë

Zhurnal - 13.08.2019

Qafë-Thanë, 13 gusht – Gjendje e rënduar dhe radhe të gjata mjetesh në pikën e kalimit kufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Qafë-Thanë. Dhjetëra kamionë të tonazhit të rëndë prej të ...

Qafë Thanë, dhjetra kamionë qëndrojnë në radhë prej 4 orësh

Medial - 13.08.2019

Gjendje e rënduar dhe radhë të gjata në pikën e kalimit kufitar me Maqedonin. Dhjetra kamione të tonazhit të rëndë prej 4 oresh qendrojnë në rradhë me shpresën për të kaluar në anën tjetër të kufirit.

Ndalohet qarkullimi për mjetet e rënda

Gazeta Express - 13.08.2019

Gjendje e rënduar dhe radhe të gjata mjetesh në pikën e kalimit kufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Qafë-Thanë. Dhjetëra kamionë të tonazhit të rëndë prej të paktën 4 orë mësohet se ...

Qafë-Thanë, bllokohet qarkullimi i mjeteve të tonazhit të rëndë

Flaka - 13.08.2019

Gjendje e rënduar dhe radhe të gjata mjetesh në pikën e kalimit kufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Qafë-Thanë. Dhjetëra kamionë të tonazhit të rëndë prej të paktën 4 orë mësohet se ...