TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Super talentja shqiptare që ushtrohet me yllin e talent-show në Suedi

Zhurnal - 08.11.2019

Të gjithë e njohim tashmë vajzën me zërin e veçantë dhe plot talent shqiptaren që jeton në Suedi, Bleona Hasani. Ne mësojmë se ajo falë talentin të saj me plot të ardhme ushtrohet sot nga njē ...

Super talentja shqiptare që ushtrohet me yllin e talent show në Suedi

Botasot - 08.11.2019

Të gjithë e njohim tashmë vajzën me zërin e veçantë dhe plot talent shqiptaren që jeton në Suedi, Bleona Hasani. Ne mësojmë se ajo falë talentin të saj me plot të ardhme ushtrohet sot nga njē ...