TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Historia e përpjekjeve për ta gjykuar në Kosovë izraelitin Moshe Hareli

Telegrafi - 14.01.2018

Nuk është hera e parë që izraeliti Moshe Harel arrestohet në lidhje me dyshimet për transplatim veshkash, por ai deri tash nuk është përballur me gjyqësinë kosovare.

Kosova kërkon ekstradimin e izraelitit të akuzuar për trafikim organesh

VOA - 14.01.2018

Kosova i kërkon Qipros ekstradimin e një shtetasi izraelit që akuzohet si kreu i një rrejti për rekrutimin e dhuruesve dhe identifikimin e marrësve të veshkave.

Historia e përpjekjeve për ta gjykuar në Kosovë izraelitin Moshe Hareli

Gazeta Express - 14.01.2018

Nuk është hera e parë që izraeliti Moshe Harel arrestohet në lidhje me dyshimet për transplatim veshkash, por ai deri tash nuk është përballur me gjyqësinë ...

Historia e përpjekjeve për ta gjykuar në Kosovë izraelitin Moshe Hareli

Lajmi.net - 14.01.2018

Nuk është hera e parë që izraeliti Moshe Harel arrestohet në lidhje me dyshimet për transplatim veshkash, por ai deri tash nuk është përballur me gjyqësinë kosovare.

Akuzat e ‘transplantimit të veshkave’, a do të gjykohet në Kosovë izraeliti Moshe Harel

Ina - 14.01.2018

Nuk është hera e parë që izraeliti Moshe Harel arrestohet në lidhje me dyshimet për transplatim veshkash, por ai deri tash nuk është përballur me drejtesinë kosovare.