TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Borxhi dhe të ardhurat rrezikojnë ekonominë

RTSH - 11.07.2019

Në pothuajse asnjë nga muajt e deritanishëm të këtij viti, të ardhurat fiskale nuk janë realizuar sipas planit, edhe pse kanë qënë më të larta se ato të të njëjtës periudhë të një viti më parë, ...

Komisioni Europian: Shqipëra shton financimet për PPP-të, i ul për arsimin dhe shëndetësinë; Mos rrisni taksat!

Medial - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëria shton financimet për PPP-të, i ul për shëndetësinë

BalkanWeb - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëra shton financimet për PPP-të, i ul për shëndetësinë

Durres Lajm - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqiptare.

KE: Shqipëra rrit financimet për koncensionet, i ul për shëndetësi

Zhurnal - 11.07.2019

Tiranë, 11 korrik – Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëra shton financimet për PPP, ulen në arsim dhe shëndetësi

Mapo - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE-Shqipërsë: Mos rrisni taksat!I keni ulur financimet për arsimin dhe shëndetësinë, rritje për PPP-të

Gazeta Express - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.