TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kadaj deklarohet për shtesat e fëmijëve, sqaron se cilat familje s’do të përfitojnë

Gazeta Express - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat ...

Ja cilat familje do ti marrin shtesat për fëmijë

Zeri - 11.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj Bujupi, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj ...

Kadaj deklarohet për shtesat e fëmijëve, sqaron ligjin për shtresat përfituese

Telegrafi - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj, ka thënë ...

Kadaj deklarohet për shtesat e fëmijëve, sqaron ligjin për shtresat përfituese

Almakos - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj, ka thënë ...

Kadaj këto familje nuk do të përfitojnë shtesa për fëmijë

Lajmi.net - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj, ka thënë ...

Ja cilat familje nuk do të përfitojnë shtesa për fëmijë, tregon Donika Kadaj

Medial - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj, ka thënë ...

Kët janë familjet që përfitojnë shtesa për fëmijët

Albeu.com - 12.01.2019

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe cilat jo. Në një intervistë për Gazetën Blic, Donika Kadaj, ka thënë ...