TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pas industrisë muzikore, këngëtari shqiptarë shumë i suksesëshëm dhe në biznes

Zhurnal - 13.01.2018

Pas industrisë muzikore, këngëtari shqiptarë shumë i suksesëshëm dhe në biznes Pas sukseseve të një pas njëshme në industrin muzikore shqiptare Sylejman Zogaj sukses të madhë po arrin dhe në fushen e ...

Pas industrisë muzikore, këngëtari shqiptarë shumë i suksesëshëm dhe në biznes

Flaka - 13.01.2018

Pas sukseseve të një pas njëshme në industrin muzikore shqiptare Sylejman Zogaj sukses të madhë po arrin dhe në fushen e biznesit. Për fansat e ti të shumtë Sylejmani në rrjetin social Facebook ka ...