TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veseli thotë se Kosova do të jetë gjithmonë bashkë me SHBA-të në luftën për lirie

Lajmi.net - 11.09.2019

Nëpërmjet një statusi në faqen e tij në Facebook, Veseli ka shkruar se Kosova është e rreshtuar bashkë me popujt e lirë, me SHBA-në në krye, në koalicionin global për ta luftuar terrorizmin.

Veseli thotë se Kosova do të jetë gjithmonë bashkë me SHBA-të në luftën për liri

Botasot - 11.09.2019

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli, ka kujtuar sot sulmet terroriste të 11 shtatorit 2001 në SHBA ku u shuan mijëra jetë të pafajshme.

Veseli kujton 11 shtatorin: Terrorizmi është një e keqe për gjithë njerëzimin

Koha.net - 11.09.2019

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli, me rastin e 18 vjetorit të 11 shtatorit, ka thënë se terrorizmi është një e keqe për gjithë njerëzimin. “Para 18 vjetësh, më 11 shtator 2001, shtetet paqedashëse me ...

Veseli: Kosova do të jetë gjithmonë bashkë me SHBA-të në luftën për liri

Telegrafi - 11.09.2019

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kujtuar sulmet e 11 shtatorit në SHBA. Veseli në një postim në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se ai sulm ka prekur të gjithë dhe se terrorizmi është një e ...

Veseli: Terrorizmi është një e keqe pa dallim kombi, feje e race

Alsat - 11.09.2019

Kadri Veseli thotë se terrorizmi është një e keqe për të gjithë njerëzimin pa dallim kombi, feje e race. Ish kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka kujtuar tragjedinë e 11 shtatorit në ShBA ...

Veseli: Terrorizmi është një e keqe pa dallim kombi, feje e race

Botasot - 11.09.2019

Kadri Veseli thotë se terrorizmi është një e keqe për të gjithë njerëzimin pa dallim kombi, feje e race. Ish kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka kutjuar tragjedinë e 11 shtatorit në ShBA në të cilën ...

Veseli: Kosova do të jetë gjithmonë bashkë me SHBA-të në luftën për liri

Zeri - 11.09.2019

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kujtuar sulmet e 11 shtatorit në SHBA. Veseli në një postim në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se ai sulm ka prekur të gjithë dhe se terrorizmi është një e ...