TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BE – Forca e tretë në PE ndryshon emrin në “Rinovimi i Europës”

Medial - 12.06.2019

BRUKSEL, 12 qershor /MEDIAL-ANSA/ – Grupi i ri i ish-Liberalëve të Guy Verhofstadt, ndryshon emrin në “Renew Europe” (Rinovimi i Europës), është aktualisht në vend të tretë për numër deputetësh në ...

Liberalët në Parlamentin Evropian ndryshojnë emrin

Medial - 12.06.2019

Aleanca e Liberalëve dhe Demokratëve për Evropën (ALDE), grupi i tretë më i madh në Parlamentin Evropian (PE), ka njoftuar se ka ndryshuar emrin e saj në Rinovo Evropën (Renew Europe), transmeton ...

BE, forca e tretë në PE ndryshon emrin

BalkanWeb - 13.06.2019

Grupi i ri i ish-Liberalëve të Guy Verhofstadt, ndryshon emrin në “Renew Europe” (Rinovimi i Europës), është aktualisht në vend të tretë për numër deputetësh në Parlamentin Europian, pas PPE-së dhe ...