TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vizitë në krizë: Cipras në Moskë

DW - 07.12.2018

Kryeministri i Greqisë Aleksis Cipras zhvillon një vizitë pune në Moskë. Kohët e fundit marrëdhëniet mes dy vendeve kanë qenë të tensionuara. Ekspertët mendojnë, se ka nevojë për bisedime.

Vizitë në krizë: Cipras në Moskë

Gazeta Tema - 07.12.2018

Kryeministri i Greqisë Aleksis Cipras zhvillon një vizitë pune në Moskë. Kohët e fundit marrëdhëniet mes dy vendeve kanë qenë të tensionuara. Ekspertët mendojnë, se ka nevojë për bisedime.

Tsipras, vizitë në Rusi për të ‘shkrirë akujt’ me Putin

Java News - 07.12.2018

Kryeministri i Greqisë Aleksis Cipras zhvillon një vizitë pune në Moskë. Kohët e fundit marrëdhëniet mes dy vendeve kanë qenë të tensionuara. Ekspertët mendojnë, se ka nevojë për bisedime.

Cipras në Moskë, vizitë në kohë krize

Alsat - 07.12.2018

Në verë marrëdhëniet bilaterale mes Athinës dhe Moskës arritën në një pikë kritike: Greqia u ndaloi udhëtimin në vend dy diplomatëve rusë. Si kundërpërgjigje Moska dëboi dy diplomatë grekë.

Cipras në Moskë, vizitë në kohë krize

Tetova Sot - 07.12.2018

Në verë marrëdhëniet bilaterale mes Athinës dhe Moskës arritën në një pikë kritike: Greqia u ndaloi udhëtimin në vend dy diplomatëve rusë. Si kundërpërgjigje Moska dëboi dy diplomatë grekë.

Vizitë në krizë: Cipras në Moskë

Botasot - 07.12.2018

Kryeministri i Greqisë Aleksis Cipras zhvillon një vizitë pune në Moskë. Kohët e fundit marrëdhëniet mes dy vendeve kanë qenë të tensionuara. Ekspertët mendojnë, se ka nevojë për bisedime.