TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shtetet e Bashkuara do ti japin leje kompanive Amerikane ti shesin teknologjinë Huawei

PC World - 10.10.2019

Qeveria Amerikane ka planifikuar të lëshojë licenca për kompanitë Amerikane të cilat duan ti shesin teknologji dhe produkte gjigantit Kinez Huawei raportoi Nju Jork Times ditën e sotme.

Apple mund të rimarrë pozitën e dytë nga Huawei, në tregun global të telefonave

Telegrafi - 09.10.2019

Huawei është në një situatë të vështirë, me serinë Mate 30 të vjeshtës, duke u prekur nga ndalimi i SH.B.A-ve. Kjo u materializua me daljen e telefonit pa shërbimet Google, diçka që ka të ngjarë të ...

Apple mund të rimarrë pozitën e dytë nga Huawei, në tregun global të telefonave

Botasot - 09.10.2019

Huawei është në një situatë të vështirë, me serinë Mate 30 të vjeshtës, duke u prekur nga ndalimi i SH.B.A-ve. Kjo u materializua me daljen e telefonit pa shërbimet Google, diçka që ka të ngjarë të ...

Apple mund të rimarrë pozitën e dytë nga huawei

Zeri - 09.10.2019

Huawei është në një situatë të vështirë, me serinë Mate 30 të vjeshtës, duke u prekur nga ndalimi i SH.B.A-ve. Kjo u materializua me daljen e telefonit pa shërbimet Google, diçka që ka të ngjarë të ...

Apple mund të rimarrë pozitën e dytë nga Huawei

Flaka - 09.10.2019

Huawei është në një situatë të vështirë, me serinë Mate 30 të vjeshtës, duke u prekur nga ndalimi i SH.B.A-ve. Kjo u materializua me daljen e telefonit pa shërbimet Google, diçka që ka të ngjarë të ...

Shtetet e Bashkuara do ti japin leje kompanive Amerikane ti shesin teknologjinë Huawei

Medial - 10.10.2019

Qeveria Amerikane ka planifikuar të lëshojë licenca për kompanitë Amerikane të cilat duan ti shesin teknologji dhe produkte gjigantit Kinez Huawei raportoi Nju Jork Times ditën e sotme.

SHBA do t’i jep leje kompanive që t’i shesin produkte Huaweit

Telegrafi - 10.10.2019

Administrata në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka planifikuar të lëshojë licenca për kompanitë vendore të cilat duan t’i shesin teknologji dhe produkte gjigantit kinez Huawei.

SHBA do ti japin leje kompanive amerikane ti shesin teknologjinë huawei

Zeri - 10.10.2019

Administrata e Presidentit Trump i dha Huawei një licencë të përkohshme Huawei në muajin Maj e cila u rinovua edhe për 90 ditë të tjera më 19 Gusht. Qeveria Amerikane ka planifikuar të lëshojë ...

SHBA do ti japin leje kompanive Amerikane ti shesin teknologjinë Huawei

Flaka - 10.10.2019

Administrata e Presidentit Trump i dha Huawei një licencë të përkohshme Huawei në muajin Maj e cila u rinovua edhe për 90 ditë të tjera më 19 Gusht. Qeveria Amerikane ka planifikuar të lëshojë ...