TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Një qytet brenda qytetit/ Njihuni me fermën e themeluesit të “Discovery Channel”

Top Channel - 12.06.2019

Brenda fermës të miliarderit dhe themeluesit të Discovery Channel, i cili ka në pronësi një muzeum të makinave klasike si dhe eshtrat e një dinozauri.

Një qytet brenda qytetit, njihuni me fermën e themeluesit të “Discovery Channel”

Alsat - 12.06.2019

Brenda fermës të miliarderit dhe themeluesit të Discovery Channel, i cili ka në pronësi një muzeum të makinave klasike si dhe eshtrat e një dinozauri.

Një qytet brenda qytetit, njihuni me fermën e themeluesit të “Discovery Channel”

Zhurnal - 13.06.2019

Brenda fermës të miliarderit dhe themeluesit të Discovery Channel, i cili ka në pronësi një muzeum të makinave klasike si dhe eshtrat e një dinozauri.