TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Evropaelire - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...

Lufta kundër nepotizmit, punësimet familjare pritet të vazhdojnë edhe në Qeverinë e re

Lajmi.net - 14.08.2019

Fenomeni i nepotizmit vazhdimisht është kritikuar nga shoqëria civile dhe diplomatë ndërkombëtarë në Prishtinë se kanë ngufatur institucionet dhe ndërmarrjet publike më militantë partiakë dhe të ...

Lufta kundër nepotizmit, punësimet familjare pritet të vazhdojnë edhe në Qeverinë e re

Botasot - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Gazeta Express - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Telegrafi - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Zeri - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Koha.net - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes së Ramush ...

Luftim apo lulëzim i nepotizmit?

Medial - 14.08.2019

Partitë politike po premtojnë se do ta luftojnë nepotizmin në institucionet e Kosovës. Këto premtime ato po i japin ende pa u caktuar data e zgjedhjeve të jashtëzakonshme, pas dorëheqjes se Ramush ...