TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRDM: Po ngec implementimi i Ligjit për gjelbërim urban. Ministria e Ambientit: Po përgatitet rregullorja për gjelbërim ...

Flaka - 16.05.2019

Një vit pas miratimit të Ligjit për gjelbërimin urban, implementimi i ligjit po ngec, vlerësojnë nga Partia për Ripërtëritje Demokratik, si parti e gjelbër.

Ngecje në zbatimin e Ligjit për gjelbërim urban në Maqedoni

Telegrafi - 16.05.2019

Sjellja e rregullores për gjelbërim urban, mbrojtje të gjelbërimit urban në Ligjin e ri për planifikim urbanistik, integrimin e standardeve për gjelbërim urban në rregullore të re për standarde dhe ...

Ngecje në zbatimin e ligjit për gjelbërimin urban

Alsat - 16.05.2019

Një vit pas miratimit të ligjit për gjelbërim urban, zbatimi i tij thuajse nuk po vërehet askund. Partia për ripërtëritje demokratike kërkojnë harmonizim të ligjit me dispozitat e ligjit për ...

Konferencë: Zbatimi i pamjaftueshëm i Ligjit për gjelbërim urban

Tetova Sot - 16.05.2019

Sjellja e rregullores për gjelbërim urban, mbrojtje të gjelbërimit urban në Ligjin e ri për planifikim urbanistik, integrimin e standardeve për gjelbërim urban në rregullore të re për standarde dhe ...

Ngecje në zbatimin e ligjit për gjelbërimin urban

Botasot - 16.05.2019

Një vit pas miratimit të ligjit për gjelbërim urban, zbatimi i tij thuajse nuk po vërehet askund. Partia për ripërtëritje demokratike kërkojnë harmonizim të ligjit me dispozitat e ligjit për ...