TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Avantazhet dhe rreziqet e shtatzënisë pas moshës 40-vjeçare

Telegrafi - 12.07.2019

Lindja e fëmijëve në mosha më të vonshme është duke u bërë gjë e zakonshme. Arsyet për këtë mund të jenë të ndryshme: karriera, mungesa e partnerit të duhur, dëshira për ta jetuar jetën vetëm apo ...

Shkencëtarët e zbulojnë moshën ideale për t’u bërë nënë

Telegrafi - 11.07.2019

Rritja e fëmijës është rrugëtim i mrekullueshëm i cili mund të sjell lumturi dhe gëzim, por edhe sfida dhe brenga, pavarësisht moshës që e keni. Por, a ekziston një gjë e tillë si “koha e duhur” për ...

Shkencëtarët e zbulojnë moshën ideale për t’u bërë nënë

Botasot - 11.07.2019

Rritja e fëmijës është rrugëtim i mrekullueshëm i cili mund të sjell lumturi dhe gëzim, por edhe sfida dhe brenga, pavarësisht moshës që e keni. Por, a ekziston një gjë e tillë si “koha e duhur” për ...

Shkencëtarët e zbulojnë moshën ideale për t’u bërë nënë

Zeri - 11.07.2019

Rritja e fëmijës është rrugëtim i mrekullueshëm i cili mund të sjell lumturi dhe gëzim, por edhe sfida dhe brenga, pavarësisht moshës që e keni. Por, a ekziston një gjë e tillë si “koha e duhur” për ...