TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Tetova Sot - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Medial - 12.02.2019

Shkup, 12 shkurt 2019 (MEDIAL) – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja.

Osmani: Reformat zgjedhore janë një nga sfidat më të rëndësishme për periudhën e ardhshme

Portalb - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Ina - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Alsat - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Reformat zgjedhore janë një nga sfidat më të rëndësishme për periudhën e ardhshme

Botasot - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Almakos - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Zgjedhjet presidenciale, të lira dhe të besueshme

Lajm - 12.02.2019

Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin e ...

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Flaka - 12.02.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin ...

Osmani: Zgjedhjet presidenciale do të jenë të lira dhe të besueshme

Telegrafi - 12.02.2019

Zv.kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot ka realizuar takim me shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorin Klemens Koja. Siç njoftojnë nga kabineti i tij, Osmani fillimisht ...

Bujar Osmani: Zgjedhjet presidenciale do të jenë të lira dhe të besueshme

Lajmi.net - 12.02.2019

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot ka takuar ambasadorin e OSBE-së në Shkup, Klemens Koja. Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot ka realizuar takim ...