TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Milloshoski: Marrëveshja ndoshta do të arrihej në qoftë se Zaev nuk ishte aq nervoz për aferën ‘Haraçi’

Telegrafi - 11.09.2019

Deputeti nga radhët e OBRM-PDUKM-së, Antonio Milloshoski i cili është një ndër pjesmarrësit e bisedimeve të djeshme, tha se ‘marrëveshje Ligji i ri për Prokurorinë Publike ndoshta do të arrihej që ...

Milloshoski: Marrëveshja ndoshta do të arrihej në qoftë se Zaev nuk ishte aq nervoz për aferën ‘Haraçi’

Botasot - 11.09.2019

Deputeti nga radhët e OBRM-PDUKM-së, Antonio Milloshoski i cili është një ndër pjesmarrësit e bisedimeve të djeshme, tha se ‘marrëveshje Ligji i ri për Prokurorinë Publike ndoshta do të arrihej që ...

Nuk ka përparim në bisedimet në mes pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike

Botasot - 11.09.2019

Për më shumë se tre orë zgjaten bisedimet midis qeverisë dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike me të cilën do të zgjidhet fati i Prokurorisë Speciale Publike.

Nuk ka përparim në bisedimet në mes pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike

Telegrafi - 11.09.2019

Për më shumë se tre orë po zgjasin bisedimet midis qeverisë dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike me të cilën do të zgjidhet fati i Prokurorisë Speciale Publike.

Arsovski: Hetimi për rastin “Haraçi” është zhvlerësuar dhe komprometuar

Telegrafi - 10.09.2019

Nga partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thonë se hetimi për rastin “Haraçi” është zhvlerësuar dhe komprometuar. “Prokuroria nuk i ndjek procedurat, por qëllimisht e tërheq dhe e shtyn nën tapet.

OBRM-PDUKM: Shërbimet e inteligjencës janë të përfshirë në aferën “Haraçi”

Telegrafi - 10.09.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se afera “Haraçi” merr dimensione të reja që përfshijnë edhe shërbimet e inteligjencës dhe keqpërdorimin e tyre.

LSDM: OBRM-PDUKM-ja e njollos Ditën e Pavarësisë

Telegrafi - 09.09.2019

Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media e ka akuzuar OBRM-PDUKM-në se e njollos festën shtetërore 8 Shtatorin – Ditën e Pavarësisë.

Delegacioni i OBRM-PDUKM-së në Kuvendin politik të PPE-së në Bruksel

Telegrafi - 09.09.2019

Nënkryetari i OBRM-PDUKM-së, Aleksandar Nikolloski dhe sekretari Vladimir Gjorçev marrin pjesë në Kuvendin politik të Partisë Popullore Evropiane n ë Bruksel.

OBRM-PDUKM: Arsimi është shkatërruar nga pushteti i Zaevit

Telegrafi - 09.09.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se arsimi në vend është rrënuar për shkak të paaftësisë së pushtetit. Ata thonë se një pjesë e madhe e shkollave në vend ...

OBRM-PDUKM: Shërbimet e inteligjencës janë të përfshirë në aferën “Haraçi”

Botasot - 10.09.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se afera “Haraçi” merr dimensione të reja që përfshijnë edhe shërbimet e inteligjencës dhe keqpërdorimin e tyre.

LSDM: OBRM-PDUKM-ja e njollos Ditën e Pavarësisë

Botasot - 09.09.2019

Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media e ka akuzuar OBRM-PDUKM-në se e njollos festën shtetërore 8 Shtatorin – Ditën e Pavarësisë.