TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mustafaj: Të nxjerrim politikën e jashtme nga qasja partiake

VOA - 11.07.2018

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptare një organizatë e pavarur, jofitimprurëse u krijua rreth 2 muaj më parë me qëllimin për të analizuar marrëdhëniet ndërkombëtare të Shqipërisë dhe kontribuar në ...

Mustafaj: Të nxjerrim politikën e jashtme nga qasja partiake

Botasot - 11.07.2018

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptare një organizatë e pavarur, jofitimprurëse u krijua rreth 2 muaj më parë me qëllimin për të analizuar marrëdhëniet ndërkombëtare të Shqipërisë dhe kontribuar në ...

INTERVISTA/ Besnik Mustafaj: Të nxjerrim politikën e jashtme nga qasja partiake

Gazeta Tema - 11.07.2018

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptare një organizatë e pavarur, jofitimprurëse u krijua rreth 2 muaj më parë me qëllimin për të analizuar marrëdhëniet ndërkombëtare të Shqipërisë dhe kontribuar në ...

Mustafaj: Gjykata Kushtetuese u bllokua me qëllim!

Java News - 11.07.2018

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptare një organizatë e pavarur, jofitimprurëse u krijua rreth 2 muaj më parë me qëllimin për të analizuar marrëdhëniet ndërkombëtare të Shqipërisë dhe kontribuar në ...